Skip to main content
search
0

O NAMA

Velmark Auto Market je nastao kao ideja da se svakom vozaču i putnicima uprosti svakodnedno funkcionisanje kroz saobraćaj poštujući pri tome sve propise i standarde. U korak sa savremenom tehnologijom i tehnikom svaki čovek tezi da uprosti svakodnevni život, zato, većina proizvođača automobila proizvodi nove sisteme bezbednosti i sigurnosti za  putnike i samim tim umanjuje broj nezgoda u saobraćaju ali i olaksava svakodnevnicu.

Još od 1993 godine Velmark Auto Market je pratio tržište i kroz godine uspešno poslovao sa mnogim firmama i kupcima. Kao takvi smo ostali dosledni i usko specijalizovani za auto opremu i auto kozmetiku za sva vozila bilo da je to hatchback, coupe, cabriolet, sedan, estate, mpv, suv, bus ili van. Takođe smo uvrstili i kamionski program što se tiče dodatne opreme.

U korak s vremenom

Velmark Auto Market u Beogradu je specijalizovana maloprodaja auto opreme, obavezne i druge opreme i auto kozmetike. Kao takvi, uspevamo da ispratimo sve novine i dešavanja iz auto sveta, raspolažemo sa svim potrebnim informacijama tako da kod nas možete uvek dobiti konkretne odgovore i prave savete. U korak s vremenom da bi Vama olakšali svakodnevnicu.

Prilagođavamo se klijentima

Potrebe i želje kupaca su naš prioritet a sve sa ciljem sigurne i bezbedne vožnje. U skladu sa novim zakonom o bezbednosti saobaćaja i takođe u skladu sa zakonima evropske unije, u prilici smo i mogućnosti da ponudimo opremu koja ispunjava sve norme i standarde kao i sertifikate o city crash testu u zavisnosti o kom se artiklu ili proizvodu radi.

Sve na jednom mestu

Profesionalni tim Velmark Auto Marketa je mnogima već poznat po posvećenosti i ljubaznosti, po ažurnosti, ekspeditivnosti i kompetentnosti. Takođe ono sto je kupcima već znano je da većinu artikala možemo na licu mesta probati, postaviti, ugraditi, namontirati. Velmark Auto Market Vam nudi rešenje odmah i time vam štedi i vreme i novac.