Auto presvlake – tipske, visok kvalitet – IZRADA PO MERI

Naše auto presvlake proizvedene su od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta svojih vozila. Veliki izbor boja i dezena. Vezano za cene i detalje slobodno nas kontaktirajte.

DEZENE KOJE IMAMO U PONUDI možete pogledati u našoj galeriji!

 

 

 

Šifra proizvoda: 073 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Auto presvlake se izrađuju i nude od nakvalitetnijih materijala pri čemu se poštuju standardi i funkcije sedišta kao što su: air bagovi, sigurnosni pojasevi, deljivost i oblik istih. U zavisnosti od same potrebe i želje, našim kupcima nudimo i veliki izbor univerzalnih – višenamenskih auto presvlaka od različitih drugih materijala : skaj,velur,mikrofiber,pamuk… Postojanost materijala učiniće da bez obzira na vreme i vremenske uslove, sedišta Vašeg vozila ostanu nova.

Bilo da su potrebne tipske ili namenske auto presvlake u ponudi ih imamo u više boja i dezena. U širokoj ponudi imamo presvlake za preko 450 modela sedišta renomiranih svetskih proizvodjača vozila. Svakim danom se broj povećava jer auto industrija izbacuje na tržište nove modele auto sedišta, a mi se trudimo da posedujemo krojeve za sve vrste presvlaka.

Rok isporuke od 3 do 5 radnih dana.

Usluga montaže u našoj režiji se dodatno zakazuje i naplaćuje.

U zavisnosti od vozila vreme montaže traje od 30 minuta do 2,5h.

Vezano za cene i detalje slobodno nas kontaktirajte.

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …