Starter booster akumulatora Noco GB40 America

RASPRODATO!

Pogledajte VIDEO:

Šifra proizvoda: 190 Kategorija: Oznake: ,

Opis

NOCO GB40 STARTER/BooSTER

Tehničke specifikacije

-Unutrašnja baterija : Lithium ION -Džula : 7000J

-Radna temperatura: od -30 do +50 stepeni celzijusa

-Temperatura punjenja: od 0 do +40 stepeni celzijusa

-Micro USB(ulazna jedinica): 5V, 2.1A

-USB(izlazna jedinica): 5V,2.1A

-Hlađenje: Prirodna konvkecija

-Dimenzije(DxŠxV): 17 x 8 x 4 cm

-Punjenje: 0.5A/12H – 1A/6H – 2A/3H

-Izlazna snaga: 1000amp

Izuzetno siguran, izuzetno kompaktan, robustan, prenosni starter. Sa posebnom tehnologijom zaštite protiv varnica i obrnuta zaštita polariteta. Idealno za širok raspon vozila uključujući kamione i motore do 8,0 l benzina i 6,0 l dizel svih generacija I godišta.

Pruža daljinsko napajanje sa 12V utikačem (uključujući) pumpe za gume, invertore i punjače za telefon. Može se koristiti za punjenje maltene svih uređaja preko usb-a :  smart telefoni, tableti, laptop računari i dosta drugih. 400-lumen LED Svetlo sa različitim svetlosnim signalima uključujudi i SOS signale. Napaja uređaje do 12V bilo gde, kao što su kompresori za duvanje guma, invertori snage itd. Mogućnost od 20 startovanja sa jednom punom baterijom. Plastično kućište , izradjeno od karbonskih vlakana. Uređaj se puni preko priključka u kolima, preko upaljača.

Noco je američka  firma koja je osnovana davne 1914. godine u Klivlendu, Ohaju. Kompanija dizajnira i pravi bustere, punjače, solarne panele i mnoštvo drugih proizvoda vezanih za baterije i energiju.

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti …