Skip to main content
search
0

Krovni koferi (krovni kofer nazivaju i krovna kutija ili krovni boks) predstavljaju dodatak koji uvećava prostor za nošenje prtljaga. Krovni koferi za auto su izuzetan dodatak nosećem kapacitetu vašeg vozila. Svi krovni koferi u našoj ponudi su kreirani i testirani prema strogim sigurnosnim standardima koji su često korak ispred međunarodnih sigurnosnih propisa.

Bilo na poslu, putovanju ili porodičnim izletima, imaćete praktično i elegantno rešenje za svaki prtljag koji nosite sa sobom.

Krovni koferi

Prilikom kupovine i izbora krovnih kofera treba voditi računa o veličini (zapremini) kao i o samom dizajnu, kako bi se našao sklad između krovnog kofera i linije vašeg automobila. Takođe, krovni kofer treba birati prema sopstvenim potrebama i kada je krovni kofer u pitanju treba voditi računa da se isti samo jednom kupuje.

Dizajn i bezbednost

Osim samog estetskog utiska krovne kutije danas su izvedene tako da na što manju procenat svedu otpor vazduha te se u dizajniranju mnogo pažnje posvećuje aerodinamici.

Pored tipa vozila, prilikom odabira krovnih nosača i krovnih kofera, imamo na umu i količinu opterećenja i tereta koju ćete nositi, čime ispunjavamo sve standarde bezbednosti i sigurnosti u toku vožnje.

Velmark Auto Market vam nudi najveći izbor krovnih kofera za sva vozila – od 300 Litara – 600 Litara. Bez obzira koje vozilo imate uvek će biti potrebe za onim što se zove krovni kofer ili krovni box.

U ponudi imamo veliki izbor krovnih kofera i oni se razlikuju po litraži, obliku, po veličini, po kvalitetu i boji. Takođe svi podržavaju evropske standarde i svi imaju integrisane sigurnosne bravice. Želje kupca određuje sam izbor ali i potreba kao što su skijanje, kamp oprema, stvari – odeća itd.
Krovni koferi se nude u beloj, crnoj, sivoj metalik, sivoj antracit boji kao i u karbon look boji.Poverite svoje potrebe profesionalcima, uživajte u odmoru!