Skip to main content
search
0

Tepih patosnice su napravljene od visokokvalitetne tkanine, veoma otporne na habanje i cepanje. Patosnice su ojačane na krajevima gde se često habaju tako da produžavaju izdržljivost i vreme trajanja patosnice.

Zaboravite jeftine nekvalitetne univerzalne patosnice koji se cepaju, klizaju i što je najgore stvaraju neprijatne mirise u Vašem vozilu.

Gumene patosnice izrađene su od najkvalitetnije prirodne gume, duboke su oko 3cm i tačno se uklapaju u vozilo po svim dimenzijama.
Imaju dodatno ojačanje kod vozačeve strane. Najveća prednost im je VELIKA OTPORNOST NA HABANJE.

Praktična primena predstavlja zadržavanje  prljavštine, snega, kiše i blata sa obuće vozača i putnika. Značaj leži i u tome što onemogućavaju prodiranje vlage sa obuće do poda vozila i održavaju ga čistijim.

Tepih auto patosnice

Auto Patosnice – tepih (velur) za sva vozila. U ponudi imamo veliki izbor tipskih originalnih velur – tepih tipskih patosnica, auto patosnice koje su kombinacija gume i textila kao i univerzalnih. Nude sa sa ili bez znaka u zavisnosti od želje samih kupaca.
Ukoliko je enterijer samog vozila vrlo specifičnih i retkih boja: bež, krem, u ponudi imamo i za ta vozila odgovarajuće patosnice.

Gumene auto patosnice

Gumene auto patosnice lake za održavanje, potpuna zaštita i vrhunski kvalitet. U ponudi imamo veliki izbor tipskih originalnih gumenih patosnica. Za posebne potrebe zimskih uslova nude se i specijalne auto patosnice koje zadržavaju veću količinu vode i snega. Ukoliko se na vozilu nalaze i takozvani čepovi – fiksatori, auto patosnice u našoj ponudi i to poseduju (odredjene marke vozila).

U ponudi imamo gumene patosnice i tepih patosnice iz univerzalnog i tipskog programa za sve tipove i vrste vozila.