Skip to main content
search
0

Presvlake za automobil se izrađuju i nude od nakvalitetnijih materijala pri čemu se poštuju standardi i funkcije sedišta kao što su: air bagovi, sigurnosni pojasevi, deljivost i oblik istih.

Postojanost materijala učiniće da bez obzira na vreme i vremenske uslove, sedišta Vašeg vozila ostanu nova.

U zavisnosti od same potrebe i želje, našim kupcima nudimo i veliki izbor univerzalnih – višenamenskih presvlake za automobil od različitih drugih materijala : skaj,velur,mikrofiber,pamuk…

Bilo da su potrebne tipske ili namenske auto presvlake u ponudi ih imamo u vise boja i dezena. U širokoj ponudi imamo Presvlake za automobil za preko 450 modela sedišta renomiranih svetskih proizvodjača vozila. Svakim danom se broj povećava jer auto industrija izbacuje na tržište nove modele auto sedišta, a mi se trudimo da posedujemo krojeve za sve vrste presvlaka.

Univerzalne auto presvlake

Veliki izbor auto presvlaka za sva vozila, sa ili bez znaka od veoma kvalitetnog materijala koji se ugrađuju u fabričke modele vozila. Odgovaraju i automobilima sa vazdušnim jastucima i naslonima za glavu.

Presvlake za automobil – izdrada po meri

Presvlake za automobil su vrlo precizno sašivene po merama svakog modela automobila posebno, tako da se idealno uklapa sa maskama vazdušnih jastuka i ručicama za obaranje sedišta.

Naše auto presvlake proizvedene su od originalnih tehničkih materijala za auto industriju koji i proizvodjači automobila koriste za proizvodnju sedišta svojih vozila.

Troslojna prednja tkanina izrađena je od polietilena, ojačana titanijumom, postavljena je sunđerom i veoma je otporna na prljanje. Lako se održava pranjem u veš mašini na temperaturi do 40 stepeni.

Mogućnost kupovine samo prednjih presvlaka u paru. Izrađujemo i presvlake po meri za sve tpove dostavnih i komercijalnih vozila, kamione i kombi vozila.